Copyright 2007 • Kennel Lærkbo´s©•

Kennel Lærkbo´s   - opdræt af schæferhunde

 

Nyheder

• Parringsnyt»
Se kommende parring.

• Vores andre hunde »
Oplysninger om nuværende hunde.

• Links »
Links til gode
websteder.

 

Avlstæver som Kennel Lærkbo´s for tiden råder over.

Lærkbo´s Freja - Parret 26.09.2013 med Janko wom Weinbergblick
Se mere under parringer.


(Lærkbo´s Dixie - Hulgaards Yupp)
BGP, UHP, FP, AGK, DNA, HD-A, AD-0, Index 123, Skue-res: Excelent. Højde 58,5 cm.

Ring for nærmere info/reservering.
Hvalpene, som forventes mørkegrå/fuldsorte, forventer vi bliver særdeles velegnet til sportshund/polititjenestehund. Alle 8 søskende fra F-kuldet fungerer i dag som brugs/konkurrencehund, heraf er hele 5 af hendes kuldbrødre i
dag fuldbefarne og særdeles effektive godkendte polititjenestehunde!!! Præcis som deres far, farfar og morbrødre.!!!
Freja er særdeles omgængelig, og elsker at arbejde. Som f.eks. til hendes 20 km UHP, som hun gennemførte i mega fin stil....helt uden forudgående træning.

 

 

Lærkbo´s Dixie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BHP1, SPH, FP, UHP, AK, HD-A, AA-0, DNA. Nr. 5 ved SPH DM 2009.

(Lærkbo´s Asa - Ury v. Fuchsgraben)

Dixie er ud af et rigtig stærkt kuld, hvor hele 3 søskende fungerer som tjenestehunde, heraf 2 ved det danske politi, og endda i gr. 1. Dixie er utrolig driftig, altid arbejdsivrig, og besidder et driftleje ud over det normale.
I forbindelse med forsvarsarbejde har hun ligesom sin mor et super godt greb i ærmet, som altid bliver sat tørt og kontant, hun slipper uden problemer, og udstråler i det hele taget en iver og arbejdsglæde som ligger noget over det normale. Dixie er endvidere i besiddelse af en stor evne og lyst for sporarbejde, som hun altid udfører med stor energi og sikkerhed, også selvom sporarealerne til tider bliver sværere end normalt. Endvidere er Dixie i besiddelse af et stærkt og sikkert væsen, som vi i kennelen på ingen måder går på kompromis med!

Dixie er også godt skruet sammen fra naturens side med god og passende knoglekraft, gode højde/længdeforhold, stærk muskulatur, samt en udholdenhed som er langt over gennemsnittet for racen. Mod og kampdrift udpræget - slipper.

 

Dixie har endvidere, via afkommet fra sit første kuld, bevist sin brugsegnethed i stor stil.

Hele 5 hanner blev solgt som tjenestehund ved det danske politi. Alle 5 hunde havde ved 16 måneders bestået den endelige test som aktiv polititjenestehund, og længe inden de blev 2 år havde de alle været medvirkende til opklaring af indtil flere forbrydelser. Især skal de roses for næsearbejdet og deres kontante adfærd i forbindelse med anholdelser.

Øvrige 4 hunde i kuldet har allerede været i konkurrence med flotte resultater, eller er taget fra til videre avl.

 


Kommende avlstæver:


Lærkbo´s Frida (Lærkbo´s Dixie - Hulgaards Yupp)
UHP, FP, HD-B, AA-0
Første kuld forventes 2013.
Frida er en sand energi-bombe, og afkom efter Frida kan bestemt IKKE anbefales til den som ønsker sig en rolig og driftforladt klappe-kage-hund.
Frida er ind i mellem lidt svær at styre, men til gengæld er hun altid "PÅ" hvis hun ser sit snit til at arbejde. Avlspartner til Frida skal vælges med omhu. Ellers kan det nemt blive for vildt.....


Lærkbo´s Gucci (Lærkbo´s Dixie - Mike vom Weinbergblick)
FP.

Forfotograferet ved 6. mdr. til ca.: HD-A, AA-0. Første kuld forventes ca. 2013/2014
Gucci er en lille grå krudttønde, som besidder et utrætteligt driftleje, men har samtidig en rigtig god ro i hovedet. Hun nærmest hviler i sig selv, trods hendes unge alder. Er enormt driftstærk, er mega hurtig, og besidder en super koncentrationsevne, hendes unge alder taget i betragtning.
Alle Gucci´s 6 søskende er solgt som polititjenestehund/konkurrencehund.
Begge kuldbrødre som er solgt til polititjenestehunde har naturligsvis for længst bestået politiet´s mentaltest, og Kennel Lærkbo´s har dermed stadig en godkendelsesprocent på 100% hos Dansk Politi..!!!


 

 

 
Driftsstærk mørkegrå tæve - nye blodlinier i kennelen.
Er du interesseret i at få en gratis tæve til at træne BHP/IPO med på konkurrenceplan, og mener du at du har den fornødne erfaring/hjælpere til rådighed, så kontakt os for yderligere oplysninger vedr. helt særlige, men også yderst attraktive betingelser m.m.
Førstegangshundefører har ingen interesse.
Kun seriøse henvendelser..!

 

 


Kennel Lærkbo´s

Brugshundeavl

 

Ved køb af hvalp hos os, har du garanti for at din hvalp er egnet til at blive brugt, og at den også kan holde til det!

 

 

?

?