Kennel Lærkbo

MAURIS PEDE

Tristique at leo pulvinar

Velkommen til Kennel Lærkbo´s hjemmeside. 

Kennel Lærkbo´s er seriøst opdræt af schæferhunde på blodlinier af rent brugshundeblod, og i vores avlsmateriale bestræber vi os til stadighed på kun at bruge de bedste, sundeste og i særdeleshed de mest mentalt stærke individer af racen, som bl.a. Politiet og sportshundeførere nyder godt af.

 

Hvad får du så når du vælger en schæferhvalp fra Kennel Lærkbo:

For det første får du en schæferhvalp som lige fra aller første færd er præget og socialiseret med henblik på at blive konkurrencehund, tjenestehund eller på anden måde en hund som er beregnet til at arbejde, men også en hund som vi forventer uden problemer også kan virke som en dejlig familiehund.

Du får også en garanti for, at vi har gjort vores allerbedste for at din nye hvalp er avlet på nogle af de bedst tilgængelige forældre indenfor de linier af schæferhunden, som vi har valgt at satse på - nemlig brugshundelinierne.

Brugshundelinierne er efter vores mening de helt optimale linier at satse på, når man forventer at få mentalt robuste, arbejdsglade samt fysisk sunde afkom. Gennem de mere end 26 år, som vi har arbejdet med schæferhunde, har vi efterhånden set, hvad der duer og hvad der ikke gør, når man tænker på at schæferhundeavl er lig med brugshundeavl. Vi går således ikke på kompromis med brugsdueligheden, og derfor anvender vi udelukkende avlsegnede hunde, der fører brugshundeblod.!

Når det så er sagt, så søger vi hele tiden at fremme sundheden gennem vores avlsmateriale. Individer som sundhedsmæssigt er i ydergrænsen, har aldrig, og vil heller aldrig blive anvendt i vores avl.

I forbindelse med valg af avlspartner til vores hunde, ser vi ikke kun på, hvad forældredyrene indeholder, men så sandelig også på, hvad der ligger længere ude i stamtavlen. Ligeledes bruger vi også andre tilgængelige oplysninger i form af diverse sundhedsregistre, resultatlister m.m. og ikke mindst god sund fornuft.

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus